dilluns, 22 d’octubre del 2012

LA VISITA AL MUVIM


Els vostres companys i companyes del PDC obriren pas el dia 19 i la resta de vosaltres anireu el divendres 25 d'octubre al MUVIM amb uns quants mestres de 4t ESO.

Eixirem de bon matí de l'escola perquè a les 10:00 entrarà el primer grup. Segons l'organització del museu, els grups no poden ser de més de 20 persones. Cada grup entra cada mitja hora per rigorós ordre ...amb el seguretat a la porta de la sala!!

CAL TENIR UN COMPORTAMENT EXCEL.LENT A DINTRE PER EVITAR PROBLEMES I NO ENTREBANCAR EL TREBALL DELS GUIES DEL MUSEU.

La visita no és gens convencional ni a l´ús. Aquest és el seu encant i ens servirà per endinsar-nos a l'època de la Il.lustració de manera més visual, més dramatitzada, més vivencial...

Cal descarregar-se aquest dossier que vos presentem i llegir-lo abans d'anar-hi per aprofitar molt millor la visita. També caldrà portar una llibreta menuda i bolígraf per fer les anotacions pertinents desprès de la visita, allí mateix, abans de què oblideu tota la informació. Dins serà impossible escriure. Caldrà escoltar, mirar, atendre i entendre, però sobre tot VIURE L'EXPERIÈNCIA.

Desprès de la visita caldrà fer amb detall i cura el qüestionari entre tots els membres del grup. Serà la vostra primera entrada del projecte al bloc del grup i cal presentar-la com correspon, fent una indicació breu de l'activitat, valorant-la i  fins i tot utilitzant les vostres fotos de la visita. Així serà única. 

Recordeu etiquetar les entrades seguint les normes establertes en el menú NORMES d'aquest bloc del projecte.  En aquest cas, vos donarem la indicació per ser la primera vegada:

  • Trimestre: 1er trimestre
  • Assignatures: Història, Ètica
  • Tipus de document: Qüestionari